Från styrelsemötet 18 augusti 2020

Vid styrelsemötet kunde vi konstatera två viktiga saker:

1. Envac har äntligen försett oss med en tillförlitlig karta över samtliga tankar och tanknummer i området. Detta innebära att vi inte behöver lägga ner lika mycket tid för att kontrollera Envacs fakturor avseende reparation av tankar mm utöver avtal.

2. Det andra som var mycket tillfredställande var att Envac krediterat en faktura som vi bestritt angående just en sådan reparation där det var svårt att härleda kostnaden till en tank på grund av slarvig specificering från Envacs sida.

Styrelsen har vidare skapat en ”parkeringslapp” som kan sätts på bilar som stått felaktigt parkerat vid flera tillfällen. Om någon medlem önskar en sådan lapp så är det bara att höra av sig till sofielejdstrom@gmail.com

När det gäller utemiljön så ser området i stort bra ut.

Vi kommer att be vår entreprenör Hambert att bekämpa alger som gör det gula teglet halt framåt hösten. Ett förslag är att spruta Grön Fri eller motsvarande miljövänligt medel på utsatta områden (framför allt norrsidor).

Visst problem finns fortfarande med enstaka ytterbelysningar som blinkar eller är släckta – vår entreprenör är meddelad.

Styrelsen ber om ursäkt för att det inte skrivit någon sammanfattning för mötena i maj och juni. Om någon har frågor om detta är ni välkomna att ringa till ordföranden, Tom 0705-949195.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.