Från styrelsemötet 2020-01-28

Vi kunde konstatera att situationen avseende sopsugen och de stopp som kommer ospecificerade inte har förbättrats för att Envac tog över kontraktet från Malmö Stad. Detta då VaSyd som är problemet, fortsätter med entreprenaden. Men efter diskussion med Klas Leksell, Envac så lovar de att specificeringen skall bli bättre. Vi ser fram emot detta eftersom det både tar mycket tid i anspråk och försenar åter-debiteringar till respektive samfällighet/brf som är berörd.

Men förutom dåliga specificeringar så sköts sopsugen bra liksom tömningen av kärlen (Rangsells).

Arbetet med årsbokslutet fortsätter och alla styrelsemedlemmar tittar över sina respektive ansvarsområden och uppdaterar texterna i årsredovisningen. Som det ser ut nu kommer ingen avgiftshöjning att föreslås inför nästa år heller.

Föreningsstämman är planerad att äga rum kl 1900 den 28 april 2020 på Kockums fritid. Liksom tidigare år skickas en kallelse i form av ett vykort samtidigt som årsredovisningen kommer att vara tillgänglig på hemsidan.

Arbetet på området fortsätter – nu närmast med uppfräschning och byte av jord på två planteringar. Dessutom byts träet på kvarvarande brygga vid aquapunkt 1. Även utomhusbelysningen har gåtts igenom noga och fel åtgärdats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.