Från styrelsemötet 10:e november 2020

Situationen hos Brf Kajutan med vattenläckage ner i källare har blivit bättre efter att läckande fogar i dagvattenrännan tätats. Samfälligheten kommer även att bistå med att täta kring Brf Kaj – Sundspromenaden – även där misstänks läckande skarvar orsaka problem i ett garage – men detta är betydligt osäkrare än fallet med Brf Kajutan. Detta då här inte ligger något konstant vattenflöde i rännan – utan endast normalt regnvatten.

Budgetarbetet har påbörjats. Även nästa år kommer samfälligheten att gå med ett underskott – dock lägre än tidigare – sannolikt hamnar underskottet på mellan 25-50 000 (efter avsättning till underhållsfond).

Bedömningen är att Riberstad har råd att gå med underskott åtminstone ett år till innan justering av avgifterna måste göras.

Salongsgatan 46 a-d har problem med avloppen och har vänt sig till Riberstad för hjälp. Vi har bistått med kontakter mm men har inte engagerat oss i övrigt eftersom detta ligger utanför Riberstads ansvarsområde.

Marktegel: De skuggiga, hala norrsidorna har nu sprutats med Grön Fri – förhoppningsvis leder detta till mindre problem med halka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.