Från styrelsemötet 15:e december 2020

Budgetarbetet fortsätter. Tack vare noggrann uppföljning under året ligger samtliga kostnader och intäkter rätt konterade. För att minska den budgeterade förlusten kommer planerat underhåll att dras ner till 100 000 kronor.

Det bestämdes att styrelsearvode för 2019 delas ut som brukligt. Totalt 1 ½ basbelopp fördelas på styrelsen. Beloppet delas lika på ordinarie/aktiva styrelseledamöter. Dock erhåller ordförande, ekonomi och sekreterare 2000 kronor extra på grund av större arbetsbörda under 2019.

Ett parkeringsbolag har hört av sig för att hjälpa till med parkeringsövervakning på området. Styrelsen anser att situationen är under kontroll och det har hjälpt att sätta ”snälla” lappar på felparkerade bilar. Att använda sig av parkeringsbolag skulle sannolikt innebära mer irritation hos boende än glädje. Styrelsen beslutade därför att avböja erbjudandet.

Belysning: Det finns några lampor som inte lyser i området. Vår entreprenör Hambert informeras om detta.

Informationspunkt: Brf Havslunden har en tank som imploderat men tack vare Envac-avtalet täcks kostnaden för återställandet av Envac.

Tom har skrivit till Lars Johansson på gatukontoret och ifrågasatt rimligheten i att VASyd inte bistår bättre för att hjälpa Salongsgatan 46 a-d med den krånglande brunnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.